Ett Sundsvallsföretag specialiserat på projektering och anläggning av utemiljö.

Utemiljögruppen levererar mark- och anläggningstjänster åt både företag och privatpersoner. Företaget, som grundades 2008 av landskapsingenjören Stefan Emanuelz, har genom åren etablerat sig som ett välrenommerat anläggningsföretag med ett dussintal anställda under högsäsong.

I alla projekt medverkar en utbildad landskapsarkitekt eller landskapsingenjör. Det gör att Utemiljögruppen har kompetensen och kapaciteten för att finnas med längs hela kedjan. Från projektering och ritningar till färdig anläggning.

Utemiljögruppen har flexibiliteten, kvalitetstänket, maskinparken och den estetiska känslan för att utföra både stora och små anläggningsarbeten. Antingen som totalentreprenör eller som underentreprenör i någon eller några delar av arbetet. Vid större privata anläggningsprojekt är Utemiljögruppen den perfekta totalentreprenören, och vid stora väg- och anläggningsarbeten en pålitlig och kompetent underentreprenör.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi kan prata närmare om hur ett potentiellt samarbete kan vara rätt lösning för er.